Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

CTB BAŞKANI MUSTAFA AYDAR’DAN 19 MAYIS MESAJI

CTB BAŞKANI MUSTAFA AYDAR’DAN 19 MAYIS MESAJI

CTB BAŞKANI MUSTAFA AYDAR’DAN 19 MAYIS MESAJI

CTB BASKANI MUSTAFA AYDAR’DAN 19 MAYIS MESAJI
Ceyhan Ticaret Borsasi Baskani Mustafa Aydar 19 Mayis gençlik ve spor bayrami nedeniyle bir mesaj yayimladi “19 Mayis günü, bu ülkenin her yerindeki insanlara büyük Atatürk’ün Kurtulus Savasi için Samsun’a ayak bastigi günü hatirlatir dedi.
Aydar mesajinda su görüslere yer verdi Bu ülkede kime sorsaniz, Kurtulus Savasi’nin sonraki safahatlarini, Havza, Amasya duraklarini, takiben Erzurum ve Sivas Kongrelerini, alinan kararlari bir hamlede size anlatir. 19 Mayis gününün sonunda bir baska milli bayramimiz olan Büyük Millet Meclisi’nin açildigi 23 Nisan vardir. Bu bize 19 Mayis’ta milletle çikilan yolun yine milletin egemenligindeki yeni düzen olan Cumhuriyet’e gittigini anlatir dedi.
CTB Baskani Mustafa Aydar Atatürk’ün o zamanki güzergahi sadece tarihi bir ani degildir; ayni zamanda milleti ilgilendiren her tür sorunda dönüp yeniden ve yeniden kendisine bakacagimiz bir yol gösterici haritadir. O yüzden 19 Mayis bayraminin kutlandigi bu günde herkes, basariya ancak milletle birlikte ulasilacagini bilmektedir.
19 Mayis Bayramini hediye eden Büyük Atatürk’ün, cephede savasan erimizden kundagindaki bebesiyle mermi tasiyan kadinlarimiza kadar herkesin, tüm milletimizin aziz hatiralari önünde saygiyla egilirken, onlarin sanina yarasir çocuklari olarak el ele yürek yürege cosku dolu bir kutlama gerçeklestirilmesini temenni eder 19 Mayis Gençlik ve Spor Bayraminin halkimiza ve ulusumuza kutlu olmasini diler saygilar sunarim” dedi.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı